SAE KEDVEZMÉNYEK

Kedves Munkatársak!

A SUN and EYE üzletünkben az alábbi – VISSZAVONÁSIG ÉRVÉNYES – akciók lépnek életbe. 

BUY 5 GET GIFT BOX akció

Amennyiben a vásárló bármilyen árkategóriában (akciós is lehet) – egymástól eltérő is lehet – 5 darab zoknit választ, úgy egy ajándékdobozt ajándékba kap.
Kiválaszthatja, hogy az új, (nem hajtogathatós) 3 féle ajándékdobozból melyiket kéri. 
Ajándékba csak és kizárólag a POS0762, PPOS0779 vagy a POS0788 cikkszámú doboz adható.

Ha a vásárló nem él az akcióval, vagyis kevesebb zoknit vesz, mint az akcióban szereplő 5 db, akkor is van lehetősége ajándékdobozt vásárolni, amit ebben az esetben a programban lévő aktuális eladási áron vásárolhat meg.

FONTOS! A fenti promóciót csak és kizárólag akkor lehet érvényesíteni, ha ezen termékek mind egy bizonylaton szerepelnek.

A kasszázás menete a következő:

a pénztáros a termékek vonalkódjainak beolvasása után (minden zokni és minden doboz) az ajándékdoboz eladási árára 100% kedvezményt ad jelszavazással. Indokolásként a következő megjegyzést kell megadni: 5 zokni.

 

Kérünk minden munkatársat, hogy az eladások alkalmával minden esetben ajánlják a vevőink figyelmébe akcióinkat!

Happy Socks fal
Kis falrész - 50%
Középső 2 falrész - 30%
Hátsó falrész - teli áras termékek

A töltésnél erre különösen figyeljetek, már nem csak azt kell nézni, hogy férfi vagy női, hanem az árkategóriát és az akció mértékét is.  

Ezen zoknik a raktáratokban elkülönítve találhatóak meg, fokozottan figyeljetek, hogy melyik falrészt honnan töltitek, NE keveredjenek össze a falon a különböző ár kategóriák, és naponta egyszer (reggel, vagy este) ellenőrizzétek is, hogy a megfelelő falon megfelelő %-ú zoknik vannak. 

További információ: a hagyományos papírtáska mellett, Rolling Stones papírtáskák is kihelyezésre kerültek a pénztár pultba, ezen papírtáskát, olyan vásárlások mellé lehet adni, ha kérik, ahol a vásárló ajándékcsomagot vásárol.

 

EGYÉB AKCIÓK

Napszemüvegek: 0-70 % kedvezmény

Optikai keret: 50% kedvezmény

Olvasó szemüvegekre nincs kedvezmény. Dioptriás monoklik -50% kedvezmény.

Tornazsák – 60% kedvezmény

Alsóneműk – 30% - 50% kedvezmény

Ajándékcsomag – 0, 20, vagy 50% kedvezmény

 

Jelen körlevél visszavonásig érvényes.

Jelen körlevél egyes rendelkezéseinek változása esetén új körlevél kerül kiadásra. Az új, ebben a témában kiadott körlevélben nem szabályozott esetekben az eredeti körlevélben leírtak az érvényesek és irányadóak.

Felelősségem teljes tudatában aláírásommal igazolom, hogy a fent leírtakat megértettem, betartom, attól való eltérés esetén a felelősséget vállalom és az anyagi kárt maradéktalanul megtérítem:


Share this post