HAPPY SOCKS KIT

HAPPY SOCKS AJÁNDÉKCSOMAGOK - SUN AND EYE

Kedves Munkatársak!

Üzletünkbe megérkeztek a nagy sikerű, új kollekciós The Beatles x Happy Socks ajándékcsomagok, melyek a nagy érdeklődésre való tekintettel kihelyezésre kerültek a SALE kirakatban, néhány leértékelt csomaggal együtt. Amennyiben egy vásárló érdeklődne, hogy bizonyos termékek miért nem 50%-ban vannak (mint azt a matrica mutatja), fel kell hívni a figyelmét az „UP TO”-ra, ami jelzi, hogy 0-tól 50%-ig terjedő kedvezmények vannak.

 


HAPPY SOCKS

A svéd tervezésű Happy Socks zoknik viselése garantáltan feldobja a szürke hétköznapokat. A finom anyagösszetétel mellett, a vidám színek és őrült minták gondoskodnak az egyedi megjelenésről.

Viktor formatervező, Mickének volt egy kis reklámirodája. 2008-ban egy áprilisi vasárnap délután el kezdtek labdázni egy ötlettel, mely Viktor fejében született aznap biciklizés közben. Színes zoknikról álmodott. Happy Socks – szólt erre Micke –, ez jópofa! Aztán pásztázni kezdték az interneten. Abból indultak ki, amit egyszer a gimiben tanultak a média órán: aki nincs a neten, az nem is létezik. Pár perc elteltével ki is derült: még senkinek nem jutott eszébe trendi divatzoknikat árulni.

...