HAPPY SOCKS

A svéd tervezésű Happy Socks zoknik viselése garantáltan feldobja a szürke hétköznapokat. A finom anyagösszetétel mellett, a vidám színek és őrült minták gondoskodnak az egyedi megjelenésről.

Viktor formatervező, Mickének volt egy kis reklámirodája. 2008-ban egy áprilisi vasárnap délután el kezdtek labdázni egy ötlettel, mely Viktor fejében született aznap biciklizés közben. Színes zoknikról álmodott. Happy Socks – szólt erre Micke –, ez jópofa! Aztán pásztázni kezdték az interneten. Abból indultak ki, amit egyszer a gimiben tanultak a média órán: aki nincs a neten, az nem is létezik. Pár perc elteltével ki is derült: még senkinek nem jutott eszébe trendi divatzoknikat árulni.

Végül úgy döntöttek, hogy a viszonylag kevésbé izgalmas, mindennapi kiegészítőt, a zoknit, egy vidám, stílusos és kiváló minőségű ruhadarabbá varázsolják. Egy nagy adag kreativitással és skandináv designnal megszületett a Happy Socks márka.

Ha ki akarsz tűnni a tömegből, legyél nő vagy férfi, a boldog zoknikat neked találták ki.

A Happy Socks a világ 30 országában kínálja a szokatlanul domináns lábravalókat, melyek megrendelhetők a Le Soleil Kft tulajdonában lévő happysockshungary.com webshopon is.

Az idei szezon limitált darabjait a Beatles ihlette:
Share this post