25. INFO BOARD

Kedves Kollégák!

A Le Soleil Kft. 2017 augusztus 28-tól tesztüzemben, majd 2017 szeptember 1-től élesben elindítja új kommunikációs felületét, melynek a neve INFO BOARD.

Ezen online felületen kell majd minden kollégának vezetnie jelenléti ívét, itt kerülnek kiadásra a körlevelek, innen lesznek elérhetőek a topic kártyák, kollekciós leírások és minden más információ, szabályzat.

Lehetőség van az Info Board felületén, legalul, "info board keresés" pontban kulcsszavakra keresni. Így könnyedén megtalálható egy adott téma. A keresett kulcsszó alapján az info board kiad minden olyan körlevelet, dokumentumot, melyben szerepel a keresett kulcsszó.

Kivétel ez alól a Store/Team Manager dokumentumok, hiszen ahhoz külön jelszó szükséges. 

Az online jelenléti ív vezetéséhez minden kollégának saját jelszóval kell rendelkeznie ezen felülethez, így kérünk minden kollégát, hogy az alábbi form kitöltésekor válassza ki saját nevét és adjon meg egy jelszót, amelyen ezen felületbe történő belépéshez szeretne használni.

Jelen körlevél visszavonásig érvényes.
A változtatás jogát fenntartjuk.

Jelen körlevél egyes rendelkezéseinek változása esetén új körlevél kerül kiadásra. Az új, ebben a témában kiadott körlevélben nem szabályozott esetekben az eredeti körlevélben leírtak az érvényesek és irányadóak.

Felelősségem teljes tudatában aláírásommal igazolom, hogy a fent leírtakat megértettem, betartom, attól való eltérés esetén a felelősséget vállalom és az anyagi kárt maradéktalanul megtérítem:


Share this post