5. TAKARÍTÁS FŐ SZABÁLYAI

Kedves Kollégák!

Az üzlethelyiség 2020.áprilisában felújításra került!
Az üzlet és a bútorok megóvása érdekében a takarítások alkalmával, az alábbi szabályokat kötelező betartani! A szabályoktól való eltérés kárt okozhat!

  1. Bármely kis és/vagy nagytakarítás során, TILOS a tisztítószert közvetlenül a felületre fújni.

A takarítandó felületnek megfelelő tisztító/fertőtlenítő szert, minden esetben csak és kizárólag törlőrongyra szabad fújni, és az adott felületet úgy takarítani.

Miért? A falak mögött vannak a trafók, amennyiben a tisztítószer közvetlenül a falra fújódik, a réseken keresztül végig folyik a falon, és amellett, hogy a falat is tönkre teszi, a trafó és a világítás is elromlik. Tehát a nem rendeltetés szerű használat, kárt okoz és zárlatot okozhat.

 

  1. Felmosás során a felmosó rongyot a lehető legjobban ki kell csavarni, majd kötelező a parkettát száraz ronggyal is áttörölni.

Miért? Laminált parketta van az üzletben, amely a nem megfelelő nedves tisztítás hatására felpúposodik. Ezért kötelező a lehető legjobban kicsavart nedves felmosást követően, a száraz ruhával való feltörlés egyaránt! 

Jelen körlevél visszavonásig érvényes.

Jelen körlevél egyes rendelkezéseinek változása esetén új körlevél kerül kiadásra. Az új, ebben a témában kiadott körlevélben nem szabályozott esetekben az eredeti körlevélben leírtak az érvényesek és irányadóak.

Felelősségem teljes tudatában aláírásommal igazolom, hogy a fent leírtakat megértettem, betartom, attól való eltérés esetén a felelősséget vállalom és az anyagi kárt maradéktalanul megtérítem:


Share this post