59. HAPPY SOCKS RAKTÁRKÉSZLET RENDBEN TARTÁSA

Kedves Munkatársak! 

Minden üzlet raktárában lévő Happy Socks zoknikat az alábbiak szerint kell rendben tartani:

A minden üzletnek kiadott vastag gumival, a raktárban lévő zoknikat, 10 páronként kell összegumizni, ezzel könnyítve a darabáru számolást.

A fennmaradó zoknikat, tehát ami már nem éri el a 10 párat, azokat is össze kell gumizni és bele kell elhelyezni az előre kiadott számokat annak megfelelően, hogy mennyi van a pakkban.

Pl. amennyiben az egyik 10-es pakkból kettőre van szükség fent az eladótérben, akkor a zoknik kivétele után egy 8-as számot kell elhelyezni a pakkban.

Továbbá szeretnénk felhívni Mindenki figyelmét, hogy a falon, valamint a raktárban lévő darabáruk számolása minden este, műszak záráskor és minden reggel, műszak nyitáskor kötelező!

A valós, számolt darabszámot a darabáru táblázatba beírni kötelező! A táblázatot tilos az előző műszakra hagyatkozva kitölteni. Ez azért fontos, mert Mindenki a saját műszakjában lévő darabszámokért felelős, így ezen dolgok betartása Mindenkinek érdeke.

Jelen körlevél visszavonásig érvényes.

Jelen körlevél egyes rendelkezéseinek változása esetén új körlevél kerül kiadásra. Az új, ebben a témában kiadott körlevélben nem szabályozott esetekben az eredeti körlevélben leírtak az érvényesek és irányadóak.

Felelősségem teljes tudatában aláírásommal igazolom, hogy a fent leírtakat megértettem, betartom, attól való eltérés esetén a felelősséget vállalom és az anyagi kárt maradéktalanul megtérítem:


Share this post