79. SZÍNEK ÉS MÉRETEK ELLENŐRZÉSE

Kedves Kollégák!

A mai napon a Sun and Eye üzletünkben található üzlettérben használatos iPad-en egy új applikáció került telepítésre.
Az applikáció neve: Shopify POS

Az applikációt az azonos modellek más színeinek és méreteinek keresére kell használni a kollégáknak az eladások közben.

A belépés után a főképernyő a következő:

Az applikáció a SAE webshop adatbázisából szív, ezért találhatóak meg a felületen az Orders, a Customers és a Store logok, valamint a SALE lehetőség. Az applikáció alapjáraton alkalmas termékek eladására, mely funkció letiltásra került, így ezen funkcióra utaló gombokkal és feliratokkal ne foglalkozzatok. A PIROS X-szel jelölt funkciók nem használatosak.

A kis szemüveg ikonok jobb felső sarkánál található kis kék ikonra kattintva megláthatjátok az azonos modell más színeit és méreteit.
Az alábbi képen láthatjuk a BE4259 alap cikkszámú modell három különböző színét. 
A napszemüveg ikon mögött az alábbi felosztás szerint találhatók az információk:
KERET SZÍN / LENCSE SZÍN / MÉRET / CIKKSZÁM, majd a különböző variánsok árai. Amennyiben egy termék lencséje polarizált, úgy a MÉRET és a CIKKSZÁM között megtalálható a POLARIZED felirat is.

Keresni a kis nagyítóra kattintva lehet. Ebbe a mezőbe a termék cikkszámát, vagy a POLARIZED szót lehet írni. Cikkszám beírása esetén természetesen az adott modellt, a POLARIZED szó beírása esetén az összes polarizált termékünket listázza.

A kijelző tetején található All Products feliratva kattintva egy márkákat tartalmazó legördülő menő ugrik elő, ahol márkákra lehet szűrni a termékeket.

Az applikáció készlet tartalmát hetente frissítjük.

Jelen körlevél visszavonásig érvényes.

Felelősségem teljes tudatában aláírásommal igazolom, hogy a fent leírtakat megértettem, betartom, attól való eltérés esetén a felelősséget vállalom és az anyagi kárt maradéktalanul megtérítem:


Share this post