4. KERESNEK JELENTÉS TÁBLÁZAT

Kedves Kollégák! 

A mai naptól a SAE üzlet, üzleti szerveren található saját mappájában megtalálható a KERESNEK_SZEMUVEG_JELENTES táblázat.

A mai naptól kötelező ezen táblázat napi töltése az alábbiak szerint.

Üzletzárást követően a Cashier / Store Manager kolléga köteles megbeszélni az aznap dolgozó kollégáival mely szemüveg modelleket, típusokat kerestek a vásárlók, melyek nincsenek vagy kevés van belőlük készleten.

Ezen információk alapján ki kell tölteni a táblázatot.

 

Üzlet tölti ki!

Iroda tölti ki!

Dátum

Helyszín

Bejegyzést
írta

Márka

Termékcsalád/
neve

Cikkszám

Méret

Jellemző

Rendelési
javaslat

Megjegyzés

Státusz

Megjegyzés

20.02.24

Plastik

Kecskés Luca

Tom Ford

ANOUSHKA

TF371 01B

57

FEKETE/SZÜRKE

20 db

Népszerű modell

Depoban 4 db, rendelésben nincs

Katival egyeztetve 02.24-én gyárnak írtam, kerüljön a rendelésbe 5 db

 

Ez a táblázat azt a célt szolgálja, hogy felmérve a vásárlók konkrét igényét, adjunk le ennek megfelelő rendeléseket a beszállítónk felé.

A vásárlókkal közvetlenül az üzletben dolgozó kollégák találkoznak, ezért fontos, hogy igényeiket szem előtt tartva a táblázatban ezt jelezzétek a cég felé. 

Amennyiben egy vásárló konkrét rendelést szeretne leadni, természetesen erre is van lehetőség, ugyanúgy ahogy eddig. Ezen megrendelések módja változatlanul történik a SAE üzletben!

A rendelést iPad-en rögzíteni kell a vásárló elérhetőségeivel és felvezetni az alábbi táblázatba:

W:\ARUMOZGAS\RENDELES_SAE

 

Jelen körlevél visszavonásig érvényes. 

Jelen körlevél egyes rendelkezéseinek változása esetén új körlevél kerül kiadásra. Az új, ebben a témában kiadott körlevélben nem szabályozott esetekben az eredeti körlevélben leírtak az érvényesek és irányadóak.

Felelősségem teljes tudatában aláírásommal igazolom, hogy a fent leírtakat megértettem, betartom, attól való eltérés esetén a felelősséget vállalom és az anyagi kárt maradéktalanul megtérítem:


Share this post