VIII. TERMÉK ELLENŐRZÉSE VISSZÁRU ESETÉN

VISSZÁRUZANDÓ TERMÉKEK ESETÉBEN AZ ALÁBBI 3 DOLOG KÖTELEZŐEN ELLENŐRIZENDŐ

1. EREDETISÉG: Amikor terméket visszáruztok, minden esetben le kell ellenőrizni, hogy a részletezőn szereplő cikkszám megegyezik-e a visszahozott szemüveg szárán szereplő cikkszámmal és mérettel. Amennyiben a szemüveg szárán nem szerepel vagy már lekopott a cikkszám, akkor meg kell nézni, hogy az üzlet készletén szerepel-e még egy ilyen cikkszámú termék és azzal kell összehasonlítani. Ellenőrizni kell, hogy a szemüveg száraiban minden információ (márka, név, cikkszám, kategória, CE jelzés) ott található-e meg, ahol lennie kell. Ha az üzletben sincs ilyen termék, akkor az interneten kell rákeresnetek a részletezőn szereplő cikkszámra és az ott talált fotóval kell összehasonlítani a terméket.

2. VOLT-E HASZNÁLVA: szemrevételezés alapján volt-e használatban a termék. Van-e rajta arra utaló kopás, karc, zsírosság, stb. 

3. HIÁNYTALAN ÁLLAPOT: ellenőrizni, hogy minden alkatrésze megvan-e a terméknek. Pl.: márkajelzés, logo a terméken, kisebb csavarok, orrnyereg, fültámasz, stb. 

A fentiek betartása kötelező, hogy minden esetben a helyes termék kerüljön vissza a készletre és a valójában fizetett összeg kerüljön jóváírásra a vásárló számára.

A fenti ellenőrzést a vonalkódra vár termékek esetén is mindig el kell végezni.

Jelen dokumentum visszavonásig érvényes.

Felelősségem teljes tudatában aláírásommal igazolom, hogy a fent leírtakat megértettem, betartom, attól való eltérés esetén a felelősséget vállalom és az anyagi kárt maradéktalanul megtérítem:


Share this post