XV. REKLAMÁCIÓS JEGYZŐKÖNYVEK NYOMTATÁSA - HASZNÁLATI LEÍRÁS

 1. Indítsd el a Microsoft Edge böngészőt a lokális gép asztalán található ikon segítségével (dupla bal klikk az ikonon).
 2. A böngésző Kedvencek sávjából töltsd be a Webmail felületét.
 3. Jelentkezz be a Webmail felületre a már ismert jelszóval. Írd be a jelszót a Jelszó mezőbe és kattints a Bejelentkezés gombra.
 4. Bejelentkezés után kattints a beérkező e-mailek között a legfrissebbre a listában, hogy betöltse az aktuálisan nyomtatandó jegyzőkönyv szövegét. Majd kattints a Képek megjelenítése feliratra.
 5. Jelöld ki a jegyzőkönyv/e-mail teljes szövegét a nyomtatáshoz (csak a kijelölt rész kerül majd nyomtatásra).
 6. Kattints a jegyzőkönyv/e-mail kijelölt részén az egér jobb gombjával és a felugró ablakból válaszd ki a Nyomtatás opciót.
 7. Az előugró ablak bal oldalán található beállításoknál görgess a beállítások aljára és kattints a További beállítások feliratra, ekkor lesznek láthatóak a speciális beállítások. Itt csak a Csak kijelölés-nél kell, hogy szerepeljen pipa.

A beállítások elvégzése után kattints a Nyomtatás a rendszer párbeszédpanelének használatával opcióra.

 1. A felugró Nyomtatás ablakban válaszd ki a saját üzleted nyomtatóját (Samsung M2020 Series) úgy, hogy kattints a nyomtatód nevére egyszer az egér bal gombjával (használd a csúszkát a nyomtatók közötti navigáláshoz).
 2. A nyomtató kiválasztása után kattints a Beállítások opcióra.
 3. A felugró Nyomtatási beállítások ablakban válaszd ki a 2 az 1-re nyomtatás opciót, majd kattints az OK gombra.
 4. A nyomtatón található matrica utasításainak megfelelően helyezz a nyomtatóba 3db előre nyomtatott Jegyzőkönyv a fogyasztó kifogásáról nyomtatványt.
 5. Ezután a Nyomtatás ablakban írd át a Példányszám-ot 3-ra és kattints a Nyomtatás gombra.
 6. A nyomtatás befejezése után zárd be a böngészőt a jobb felső sarokban található X-re kattintva .
 7. A kinyomtatott 3 példány mindegyikét alá kell íratni a vásárlóval, majd neked is alá kell írnod mind a 3 példányt és lebélyegezni:
  • 1. pld – át kell adni a Vásárlónak
  • 2. pld – bekerül a termék mellé
  • 3. pld – le kell fűzni az üzletben lévő reklamációs dossziéba

  Jelen dokumentum visszavonásig érvényes.

  Felelősségem teljes tudatában aláírásommal igazolom, hogy a fent leírtakat megértettem, betartom, attól való eltérés esetén a felelősséget vállalom és az anyagi kárt maradéktalanul megtérítem:


  Share this post