XVII. DOLGOZÓI JUTTATÁSOK

2017. ÉVI JUTTATÁSOK
(ANNUAL BONUS CARD FOR 2017)

 

            A w:\VEVOK\UTALVANYOK_KUPONOK\2017_JUTTATAS.xls táblázatban felsorolt munkatársak a táblázatban jelölt juttatásban részesültek a 2017-os évre.

Rögzítés menete:

            Termék juttatás: a programban a kiválasztott terméket pénz nélküliként kell kiütni az adott személyre, megjegyzésben pedig fel kell tüntetni, hogy „2017. évi juttatás”, ill. a „Pénz nélküli elvitel” nyomtatványt is ki kell tölteni és aláíratni a megszokottak szerint.

            Kedvezmény juttatás: a beváltás menete megegyezik a jóváírás beváltás menetével. Tehát a fizetés során be kell olvasni a programba az utalvány vonalkódját, ezzel a kedvezmény automatikusan levonódik a fizetendő végösszegből.

            Minden beváltatott juttatást fel kell vezetni a w:\VEVOK\UTALVANYOK_KUPONOK\ 2017_JUTTATAS.xls táblázatba, ill. beváltás előtt is itt kell ellenőriznetek, hogy az adott juttatás nem került-e már beváltásra egy másik üzletünkben. A táblázatban rögzítsétek a beváltás dátumát, helyét, ill. a pénztáros nevét, akinél a beváltás történt, hogy minden pénztáros aktuálisan tudja, hogy mely munkatárs nem váltotta még be a juttatását.

            Beváltásra csak a gift card átadása esetén van lehetőség, mely kártya hátuljára a pénztárosnak fel kell vezetnie a termék adatait és a beváltás dátumát, majd fel kell küldeni az irodába a napi anyaggal együtt.

Jelen dokumentum visszavonásig érvényes.

Felelősségem teljes tudatában aláírásommal igazolom, hogy a fent leírtakat megértettem, betartom, attól való eltérés esetén a felelősséget vállalom és az anyagi kárt maradéktalanul megtérítem:


Share this post