HIVATALOS CÉGES DOKUMENTUMOK

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ - MUNKAVÁLLALÓK

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ MUNKAVÁLLALÓK RÉSZÉRE

Jelen tájékoztató a munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény (a továbbiakban Mt.) 9. § (2) [„A munkavállaló személyiségi joga akkor korlátozható, ha a korlátozás a munkaviszony rendeltetésével közvetlenül összefüggő okból feltétlenül szükséges és a cél elérésével arányos. A személyiségi jog korlátozásának módjáról, feltételeiről és várható tartamáról a munkavállalót előzetesen tájékoztatni kell.”], az Mt. 11. § (2) [„A munkáltató előzetesen tájékoztatja a munkavállalót azoknak a technikai eszközöknek az alkalmazásáról, amelyek a munkavállaló ellenőrzésére szolgálnak”] és az Mt. 10. § (2) [„A munkáltató köteles a munkavállalót tájékoztatni személyes adatainak kezeléséről”] szerinti előzetes tájékoztatásnak minősül.

  1. MUNKAVISZONNYAL...


CÉGISMERTETŐ

A Le Soleil Kft. 1996 óta foglalkozik luxus termékek értékesítésével, mely évek során mindig törekedett a legexkluzívabb divatmárkák felvonultatására és a termékkörnek megfelelő magas színvonalú kiszolgálásra.

Ezen munkavállalói szabályzat magában foglalja mind azon elvárásokat, melyeket maguk a divatházak támasztanak a Le Soleil Kft. felé, valamint mind azon elvárásokat, melyeket maga a Le Soleil Kft. vár el minden munkavállalójától a hatékony és gördülékeny működéshez, a vásárlók professzionális kiszolgálásához, valamint a magas presztízs megőrzéséhez. Ezen elvárások teljesülését a cégünkkel együttműködő divatházak akár a social median keresztül, akár egy nem várt személyes látogatás során is ellenőrizhetik, ezért minden, az alábbiakban leírt pontnak (szakmai...