KÖRLEVELEK

83. REKLAMÁCIÓKEZELÉS @SUN AND EYE

Kedves Munkatársak! 

Ahogy az üzletben kihelyezett információs táblán is megtalálható, reklamációkezelés ezentúl a SUN and EYE üzletünkben, hétfőtől péntekig, 10:00 - 13:00 között lehetséges. 

Ezen információt kötelező minden vásárlói tájékoztatóra rányomni a kiadott bélyegzővel, a képen szereplő módon: 

  

Vásárlóknak csak és kizárólag bélyegzővel ellátott vásárlói tájékoztatót lehet kiadni a vásárláskor. 

Fontos: A pénztárban lévő váráslói tájékoztatókra, ezen bélyegzőt előre nyomjátok rá, így vásárláskor már nincs vele extra teendőtök. 

Jelen körlevél visszavonásig érvényes.

Felelősségem teljes tudatában aláírásommal igazolom, hogy a fent leírtakat megértettem, betartom, attól való eltérés esetén a felelősséget vállalom és az...


82. HULLADÉK KEZELÉS // SAE

Kedves Munkatársak! 

A mai naptól fogva a Váci utca 9. szám alatti társasház szeméttárolójában saját hulladékgyűjtővel rendelkezünk, ennél fogva a társasház egyéb hulladékgyűjtőinek használata TILOS, beleértve a szelektív hulladékgyűjtőket is!

Az Üzlethez tartozó szeméttároló Sun and Eye matricával lesz ellátva, jelenleg még nem zárható, de a közeljövőben erről is gondoskodunk.

HÉT KÖZBEN a hulladékgyűjtőbe csak háztartási hulladékot helyezzetek el, az üresen maradt helyet pedig VASÁRNAP a kartondobozokkal töltsétek ki!

A szeméttároló elszállítása minden héten HÉTFŐN fog megtörténni, ezért a hulladékgyűjtőt minden hét VASÁRNAPJÁN, záráskor kötelező kivinni az üzlet elé. Miután a szeméttároló zárhatóvá válik, minden vasárnap NYITOTT állapotban szíveskedjetek az...


80. NAPI JELENTÉS 2019.03.07-TŐL

Kedves Kollégák!

A mai naptól a napi jelentéseket egy kicsit megváltozott formátumú felületen kell megírnotok.

Az elérése változatlanul az INFO BOARD-ról történik.

Az INFO BOARD-on a NAPI JELENTÉS menüpontra kell kattintani, kiválasztani az aktuális napi dátumot, majd az aktuális napi jelentésre kattintani.  Sun and Eye műszakvezető a NAPI JELENTÉS - SUN AND EYE-ra.

Minden jelentés tetején látható, hogy a kollégáknak mely témákat kell a jelentésbe foglalniuk.

Az első blokk-ot Vartek Katalin használja, itt fog válaszolni a napi jelentésekre, a második blokkot pedig a jelentést írónak kell használnia. 

A jelentést készítő kollégának a NÉV mezőben meg kell adnia a nevét, az e-mail mezőt pedig...


79. SZÍNEK ÉS MÉRETEK ELLENŐRZÉSE

Kedves Kollégák!

A mai napon a Sun and Eye üzletünkben található üzlettérben használatos iPad-en egy új applikáció került telepítésre.
Az applikáció neve: Shopify POS

Az applikációt az azonos modellek más színeinek és méreteinek keresére kell használni a kollégáknak az eladások közben.

A belépés után a főképernyő a következő:

Az applikáció a SAE webshop adatbázisából szív, ezért találhatóak meg a felületen az Orders, a Customers és a Store logok, valamint a SALE lehetőség. Az applikáció alapjáraton alkalmas termékek eladására, mely funkció letiltásra került, így ezen funkcióra utaló gombokkal és feliratokkal...


76. HÍRESSÉGEK AZ ÜZLETEKBEN

Kedves Kollégák!

Amennyiben üzleteinket bármely híresség meglátogatja, meg kell kérdeznetek, hogy készíthettek-e közös fotót, és azt feltölthetitek-e az adott üzlet social media oldalaira. A fotót az Ipad minivel kell készíteni, és fel kell küldeni az irodának e-mailben, ahonnan a Marketinges kolléga posztolja.

Jelen körlevél visszavonásig érvényes.

Jelen körlevél egyes rendelkezéseinek változása esetén új körlevél kerül kiadásra. Az új, ebben a témában kiadott körlevélben nem szabályozott esetekben az eredeti körlevélben leírtak az érvényesek és irányadóak.

Felelősségem teljes tudatában aláírásommal igazolom, hogy a fent leírtakat megértettem, betartom, attól való eltérés esetén a felelősséget vállalom és az anyagi kárt maradéktalanul megtérítem: