16. VÁCI SAE ÜZLET TERMÉKEK VISSZA/TÖLTÉSE

Kedves Munkatársak!

Mindenkinek felhívjuk a figyelmét, hogy az üzlet összképe nagyon nagyban hozzájárul az eladásokhoz. Ehhez mérten szükséges, hogy az egyes napi töltések esetében a lehető legjobban törekedjünk az egységes arculat megtartásához, a kialakított falrend folyamatos fenntartásához, amelyhez a legjobb segítség és eszköz az IPAD böngésző és az előző esti falfotó alkalmazása. 

Kikerült az üzletbe a közép és drága kategóriás, valamint a POLARGLARE, POLARVIEW és ABORIGINAL termékek visszatöltésének menetére vonatkozó folyamatábra. 
Az olcsó kategóriás termékek esetében folyamatábra nem kerül ki, de a menet ugyanaz. 
A napi töltésért felelős Kolléga csak a folyamatleírás alapján végezheti el a töltést. 

A termékek összekészítése és felcsipogózása a lenti raktár előtti részen történik - vagy a Cashier / Store Manager által, vagy a töltős Kolléga által. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a töltős Kolléga a lehető legrövidebb időn belül kell, hogy feltöltsön a raktárban, hogy ezt követően minél jobban az értékesítésre tudjunk koncentrálni.

2019.08.13-a napjától SAE üzletünkben, minden egyes szemüveg terméken, csak és kizárólag az alábbiak lehetnek:

 • csipogó
 • vonalkód címke
 • leárazó címke

A falrészeken szerepel egy up to matrica, a kedvezményekre vonatkozóan! Minden kolléga köteles tudni, hogy mely falrészen, asztalon, mely márka mekkora kedvezményben van, és a szerint tájékoztatni a vásárlót!

FONTOS! Az akció mértékét mindig emeljétek ki a vásárlóknak, mivel magán a terméken, a lencsén nem szerepel az aktuális %-os matrica, helyette Ti hívjátok fel a figyelmet akció mértékére. 

A fentieken kívül, bármilyen matricát (sale, new, stb.) szigorúan tilos a termékre ragasztani, annak megóvása érdekében.

A fentiek betartásáért, mind a töltést végző Kolléga, mind pedig az Cashier / Store Manager Kolléga felelő.  

 

TÖLTÉS LÉNYEGE

DUPLA

Vannak olyan termékek, amelyekből egyszerre több darab is megtalálható az üzletben, ami azt jelenti, hogy a cikkszám összes létező eleme megegyezik, csak akkor számít DUPLÁNAK az adott termék, amihez a DUPLA dobozt kivétel nélkül végig kell nézni.

Pl.: RB3025 003/3F 58 = RB3025 003/3F 58

Így a RB3025 003/3F 58 cikkszámú napszemüveg nem ugyanaz, mint a RB3025 003/3F 54 vagy a RB3025 003/40 62

 

NINCS KINT

Amikor nincs az adott termékből DUPLA a készleten, akkor a NINCS KINT feliratú dobozban kell kiválasztani a töltésre szánt terméket.

A keresett cikkszámot mindig meg kell keresni böngészőben, hogy minél jobban hasonló terméket tudjatok kivenni a dobozból, valamint nézzétek mindig az előző napi IPAD fotót, hogy a lehető legjobban a falra illetve az asztalra illő terméket tudjatok kiválasztani. 

Az olcsó kategóriás és POLARGLARE, POLARVIEW, valamint ABORIGINAL termékek esetében a NINCS KINT doboz attól függően változik, hogy milyen áron lett értékesítve a feltöltésre váró termék, valamint ha üresek a NINCS KINT dobozok, akkor jelenleg választható még SPITFIRE, vagy LE SPECS termék is a NINCS KINT feliratú dobozból!

ELTÉRÉSEK

Nagyon fontos, hogy amikor bármilyen eltérést tapasztaltok a töltést követően, úgy azt haladéktalanul jeleznetek kell az adott napi Cashier / Store Managernek, és a legrövidebb időn belül ki kell deríteni, hogy mi történhetett.

Az eltérés többféle lehet, ehhez mérten kell átnézni az elvégzett, vagy el nem végzett folyamatokat:

 • asztalon többlet / kevesebb termék = többlet esetén lehet ,hogy valami duplán lett feltöltve, kevesebb esetén, valami nem lett feltöltve
 • falon lyuk = nem lett feltöltve, elvitték fotózásra, elment webshopon, lekerült az asztalra, bekerült árueltételbe, reklamációs dobozba (csak nem lett még visszatöltve) stb.

ELADOTT TERMÉKEK VISSZATÖLTÉSE

Az eladott termékek visszatöltése iPad segítségével / használatával történik:

Az iPad használatára vonatkozó szabályok az alsó szinten:

 • A konyha mellett található kis raktárban használni TILOS, mivel a wifi jel gyenge vagy egyáltalán nincs jel. Ebből kifolyólag a felület nem tud megfelelően frissülni, ami a pontos és precíz munkavégzéshez elengedhetetlen. Ezért minden esetben az alsó szint előterében található asztalnál lehet használni.
 • A hosszú raktárban is lehet használni, mivel ott megfelelő erősségű a wifi jel.
 • A fentiekre tekintettel minden esetben fontos ellenőrizni a wifi jel erősségét az iPad bal felső sarkában, mivel csak megfelelő jelerősség mellett működnek hibátlanul a felületek.

iPad applikáció használata

Eladott termékek listája – töltés (Stock check)

Az oszlopok fejléceire kattintva tudjátok beállítani a rendezési feltételeket (pl.: dátum – egy kattintás: növekvő, még egy kattintás: csökkenő sorrend, stb.).

Ha egy termék feltöltésre került, akkor a termék sorát kijelölve a jobb felső Xre kell kattintani. Ezután a termék eltűnik a listából.

Lehetőség van manuálisan is frissíteni a listát a  ikonra kattintva.

Több termék esetében nem fér el a teljes lista egy oldalon. Ilyenkor az alsó csúszka mellett látható, hogy hány oldalon szerepelnek a termékek és a csúszkát használva lehet váltani az oldalak között.

 

FOTÓZÁSRA, WEBSHOPRA ÁTHELYEZETT ÁRUK TÖLTÉSE

Amennyiben termékek mennek az üzletből fotózásra, vagy webshopra, úgy a töltést minden esetben az áthelyezés szerint szállítólevél alapján kell tölteni az alábbiak szerint: 

 • A saját belsős szállítólevél példányra minden termék mellé oda kell írni, hogy az eladótérből / raktárból lett-e áthelyezve. 
 • A töltést végző személy minden esetben a szállítólevél alapján végzi a töltést!
  A szállítólevél alapján nézi, hogy milyen termék helyett kell tölteni
  Szemüvegek esetében, falról, vagy asztalról, bazár, vagy egyéb
  Zoknik esetében a szállító levélen látják, hogy mi az amit az eladótérből kell pótolni.

Jelen körlevél visszavonásig érvényes. 

Jelen körlevél egyes rendelkezéseinek változása esetén új körlevél kerül kiadásra. Az új, ebben a témában kiadott körlevélben nem szabályozott esetekben az eredeti körlevélben leírtak az érvényesek és irányadóak.

Felelősségem teljes tudatában aláírásommal igazolom, hogy a fent leírtakat megértettem, betartom, attól való eltérés esetén a felelősséget vállalom és az anyagi kárt maradéktalanul megtérítem:


Share this post