8. SZABADSÁGOLÁS, BEOSZTÁS, EGYÉB IGÉNYEK

Kedves Kollégák!

Mint, ahogyan a mindenki előtt ismeretes, cégünk több mint 20 éve hatékonyan működő, folyamatosan fejlődő és a piaci változásokra gyorsan reagáló magyarországi vállalkozás, aki a munkavállalóival minden esetben hosszú távra tervez és arra törekszik, hogy mind munkavállalói, mind a cég egy jól összehangolt csapatként tudjon működni.

Ennek a biztosítására a mai naptól kezdődően cégünk az alábbi szabályozást vezeti be.

Minden olyan igényt, ami a szabadságokkal, halaszthatatlan elfoglaltságokkal kapcsolatos, csak és kizárólag az üzletekben megtalálható IPAD-ek SZABADSÁG applikációjával igényelhető.

Ezen program a munkavállalóink egyéni érdekeit szolgálva, valamint üzleteink zavartalan működését biztosítva, illetőleg a mindenkori hatályos jogszabályoknak megfelelően lett létrehozva.

A beosztás excel szabadság fülén csak és kizárólag a Le Soleil Kft. által jóváhagyott szabadságok kerülnek felvezetésre az iroda által, így a jövőben ezt a táblázatot a Store Manager Kollégáknak nem kell tölteniük.

Az applikáción keresztül elküldött igénylésekre a Le Soleil Kft 3 munkanapon belül válaszol az applikációban megadott e-mail címre.

Jelen körlevél visszavonásig érvényes.

Jelen körlevél egyes rendelkezéseinek változása esetén új körlevél kerül kiadásra. Az új, ebben a témában kiadott körlevélben nem szabályozott esetekben az eredeti körlevélben leírtak az érvényesek és irányadóak.

Felelősségem teljes tudatában aláírásommal igazolom, hogy a fent leírtakat megértettem, betartom, attól való eltérés esetén a felelősséget vállalom és az anyagi kárt maradéktalanul megtérítem:


Share this post