Milyen formájú napszemüveget válasszak? - Sun and Eye

Milyen formájú napszemüveget válasszak?

Milyen formájú napszemüveget válasszak?

Milyen formájú napszemüveget válasszak?

Nem egyszerű dolog kiválasztani azt, hogy milyen napszemüveg is illik hozzánk, a szín, a forma a stílus ezek mind befolyásoló tényezők. Azonban szerencsére léteznek általános szabályok arra, hogy az egyes fejformákhoz milyen alakú szemüvegkereteket érdemes választani.

A következőkben megpróbálunk segítséget nyújtja abba, hogy a Te arcformádhoz melyik napszemüveg forma és márka passzol a legjobban. Ha ellátogatsz váci utcai üzletünkbe, kollégáink segítenek kiválasztani a számodra legmegfelelőbb terméket férfi és női napszemüveg kínálatunkból.

Téglalap arcforma

A téglalap arcformámra az jellemző, hogy az arc hosszabb, mint amilyen széles, valamint a homlok az arccsont és az áll egyforma széles. Jellemzőek a határozott és a szögletes vonalak.

Ezért napszemüveg választásnál, hogy ezeket a vonalakat ellensúlyozni tudjuk, a kerek, illetve ovális szemüvegek a legjobb választás.


Tipikusan ilyen jellegű napszemüvegeket találsz a Chloé, Gucci, Jimmy Choo, Ray Ban szemüvegmárkák között.

 

Ovális arcforma

Ovális arcformára az jellemző, hogy az arc hosszabb, mint amilyen széles és nincsenek benne szögletes, erős vonalak.

Ez a legszerencsésebb arcforma, hiszen ezt tartják az ideálisnak. Ha ezzel az arcformával rendelkezel gyakorlatilag akármilyen napszemüveg jól fog állni.

Tökéletes választás lehet számodra egy Alexander Mcqueen, egy Dolce & Gabbana vagy egy Gucci napszemüveg.

 

 

Kerek arcforma

A kerek arcformára az jellemző, hogy ugyanolyan magas, mint amilyen széles az arc és hiányoznak a markáns vonalak. Az arc kerekségét szögletes fazonú napszemüvegekkel tudod ellensúlyozni, azonban vigyázz arra, hogy nehogy túl széles szemüveget válassz.

Ilyen formájú napszemüveget tutira találsz a Alexander Mcqueen, Bottega Veneta, Burrbery, Dolce & Gabbana, Tom Ford márkájú napszemüvegek között.

 

 

Szív arcforma

A szív arcformára az jellemző, hogy a homlok az arc legszélesebb része, az áll pedig keskeny és csúcsos. Ezt az arcformát leginkább a szögletes és pilóta alakú napszemüvegek dobják fel. Az Oversize szemüvegek nem a legjobb választás

Nyugodtan nézz körül a Ray Ban és a Tom Ford napszemüveg kollekciók között, mert biztosan megtalálod a hozzád illőt.

 

 

Hosszúkás arcforma

Ennél az arcformánál nem túl előnyös, ha túlságosan kicsi keretet választasz, viszont az oversize és a pilótaszemüveget bátran viselheted. Valamint neked még az is tökéletesen áll, ha a keret szélesebb, mint az arcod.

Nézz szét és válassz ezek közül: Ray Ban, Alexander Mcqueen, Chloé, Tom Ford és Gucci napszemüveg kínálataink.

 

 

Gyémánt arcforma

A gyémánt arcformánál a magasság és a szélesség megegyező és az arccsont az arc legszélesebb pontja a homlok és az áll keskenyebb és csúcsosabb. Ha ezzel az arcformával rendelkezel szerencsésnek mondhatod magad, mert szinte bármilyen szemüveg jól fog állni, kifejezetten azok a keretek, amelyeknél a felső rész hangsúlyos (Cut Eye szemüvegek).

Az igazán különleges női napszemüveg kínálatot megtalálod a Balenciaga, Burberry és a Dolce & Gabbana elképesztő napszemüvegkollekciója között.