A TOP 5 Ray-Ban napszemüveg keret

A TOP 5 Ray-Ban napszemüveg keret

A TOP 5 Ray-Ban napszemüveg keret

A Ray-Ban szemüvegek a kifinomult design, kiváló minőség és védelem szinonimái, és mára a divatvilág kikerülhetetlen kiegészítőivé váltak. A márka örök érvényű stílusa és innovációja továbbra is inspirálja azokat, akik szeretik kifejezni egyéni stílusukat és egyszerre vonzódnak a hagyományokhoz és az újító formákhoz. Ebben a cikkünkben összeválogattuk azt az 5 legnépszerűbb Ray-Ban napszemüveg modellt, amik a márka időtálló sikerének zálogai.

 

Ray-Ban Aviator

A Ray-ban márka alfája és omegája az Aviator napszemüveg, hiszen ezzel kezdődött minden és a mai napig az egyik legnagyobb húzóterméke a portfóliónak. A Ray-Ban története 1936-ban az Aviator modelllel kezdődött, amikor az amerikai repülős pilóták számára kifejlesztették az első pilóta napszemüveget. A Bausch & Lomb fejlesztése kiválóan szűrte az UV-sugarakat, valamint csökkentette a vakító fényt, így javítva a pilóták látását és kényelmét. Azóta pedig mindenki magáénak tudhatja ezt az ikonikus megjelenést.

Vásárlóink kedvenc Ray-Ban Aviator napszemüvege: RB3025001/3F

Ray-Ban Aviator napszemüveg RB3025001/3F

Ray-Ban Bill

Ha valami igazán a modern időkre szabott keretet keresel, akkor a Ray-Ban Bill a tökéletes választás a számodra. A Ray-Ban Bill  egy elegáns, teljes keretes modell, ami követi a kortárs designer szemüvegek legújabb divatirányzatait. A Bill egyaránt ideális választás kerek, ovális és szív alakú arcformával rendelkezők számára. A keret kiváló minőségű injektált acetátból készült. Az acetát lényegesen könnyebb, rugalmasabb és 100% hipoallergén, szemben a műanyaggal. Mint minden Ray-Ban lencse, kiváló szűrést biztosítanak az UV napsugarak ellen.

Vásárlóink kedvenc Ray-Ban Bill napszemüvege: RB2198 902/57


Ray-Ban Round Metal

A Ray-Ban Round Metal napszemüvegek a Ray-Ban legújabb kollekciójának részei, gondosan kialakítva uniszex viseletre. Ez a stílusos, teljes keretes modell követi a kortárs designer szemüvegek legfrissebb divatirányzatait. A kerek keret miatt a Ray-Ban Round Metal modell kiváló választás lehet azoknak, akik szögletes vagy szív alakú arcformával rendelkeznek. A keretet korrózióálló fémből készítették, így gyakorlatilag elpusztíthatatlan. A lencsék kialakításánál kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy 100%-os védelmet nyújtsanak a káros UV sugarakkal szemben.

Vásárlóink kedvenc Round Metal napszemüvege: RB3447 001/3M


Ray-Ban Wayfarer

A Ray-Ban Wayfarer szemüveg egy ikonikus és időtlen dizájnú modell, amely az 1950-es évek óta töretlen népszerűségnek örvend. A Wayfarer a Ray-Ban márka egyik leghíresebb és legismertebb terméke, és stílusával, kényelmével és minőségével kiemelkedik a divatszemüvegek közül. A Wayfarer különlegessége az egyedi keretében rejlik, ami révén gyorsan népszerűvé vált, és az évek során számos híresség és művész viselte, hozzájárulva a Wayfarer legendás mivoltához. A szemüveg kerete általában műanyagból készül, ami könnyűvé teszi viselését, és elérhető számos színben és mintában. A Wayfarer kollekció mára különböző változatokkal és lencsékkel egészült ki, így a vásárlók széles választékban válogathatnak az egyéni stílushoz és igényekhez illeszkedő modelljeik között.

Vásárlóink kedvenc Ray-Ban Wayfarer szemüvege: RB2140 901/5F

Ray-Ban Justin

A Ray-Ban Justin napszemüvegek modern és lendületes megközelítéssel egészítik ki a klasszikus Wayfarer alapot. Azoknak, akik a Wayfarer dizájnját kedvelik, de egy kicsit merészebb, fiatalosabb megjelenést keresnek, a Justin kollekció ideális választás. A keretek nagyobbak és kissé szögletesebbek, így izgalmas és dinamikus megjelenést biztosítanak. A kényelem érdekében az acetát keretek könnyűek és ellenállóak, miközben a gumi bevonatok extra tartósságot és kényelmet nyújtanak.

Vásárlóink kedvenc Ray-Ban Justin napszemüvege: RB4165 622/6G


Clubmaster, Andy, Erika, Reverse vagy valami más Ray-ban modell rajongója vagy? Akkor se csüggedj, nálunk minden típusból megtalálod a legdivatosabb, legizgalmasabb, vagy éppen az elegáns és örök klasszikus modelleket! Nézz körül Ray-Ban napszemüvegeink között.